Live för er

Eftersom det just nu står ganska still på uppsatsfronten (det går enormt segt att få fram ett endaste litet ord) så tänker jag istället prata om mina kära medbloggare. Jo, jag tycker faktiskt ganska mycket om dem, egentligen. Men säg det inte högt ;)

Morran aka Arvika, är min lilla homie. Hon är bitter jämt, verkligen hela tiden. Om hon någon gång är glad så måste hon hitta minsta lilla skitsak så att hon kan bli bitter igen. Man skulle kunna kalla henne Bitterf*ttan, men det vore att ta i. Lilla Morran avgudar sig själv, hockey och Mr. F***berg, något som vi andra får höra om jämt, trots att ingen av oss egentligen bryr sig. Vill man reta upp Morran är det bara att säga ett ont om något av dessa tre saker, och man kan riktigt se ögonen blixtra. Jag vet, jag gör det hela tiden. En dam som är tre äpplen hög kan ändå inte göra så stor skada.

Den blonda häxan, aka Säffletösen, är nog mer min stora idol. Om Häx säger att hon ska göra något, då gör hon det faktiskt, och inte skjuter på det såsom jag och Morr gör. Häx har dessutom i flera fall en helt outstanding musiksmak (förutom de faktum att hon gillar Håkan H, men eftersom hon är så perfekt i övrigt kan jag nästan förlåta henne för det). Dessutom har Häx ett troligt vacker Hollywood-hår och är toksöt när man får henne att rodna. Och det är faktiskt ganska lätt, även om hon har blivit härdad av att umgås med mig och Morr. Vi är faktiskt ganska äckliga. När det kommer till det språkliga får Säffletösem MVG, men hon envisas med att peta in ett ö i ordet korv. Och det är faktiskt inte riktigt rätt.Har ni några frågor, kan ni kontakta mig genom att skriva en kommentar i denna grymt snygga blogg, eller i min egen vackra blogg. Tjip!

Voulez vous coucher avec moi?

Det är nog den enda strof jag kan på franska. Pinsamt! Franska är ett så fint språk. Därför har jag hedrat den underbara språket genom att prata fake-french hela morgonen. Qui! Jag är fantastiskt duktig om jag får säga det själv. Merci!

Ja, ja ja!

Nu blir det porr gott folk! Eller ja, vi kan ju hoppas på det.

Gör det Orlando, go! Aj löv u, go!

Jag vill ha honom till frukost! Han är ju bättre än SPSS och b-uppsats och de små äcklen jag skriver den här bloggen med. Jag vill ha Orlando! Give me!


(här hade jag tänkte lägga ut en bild på hettot, men jag kunde inte välja någon,
det finns för många där han är helt oemotsåndlig. dammit!)


Gollum på shoppingtur

Kolla in Nicole! Hon ser ut som en blandning mellan E.T och Gollum ungefär. Very classy måste jag säga!

On the bright side är dock att bloggen blivit härligt svart och alternativ med charmerande bilder på upphovskvinnorna. Tänk vad Stockholmsfjollan kan!

Jag kirrar biffen

Jag är ta mig fan great! Kolla vad snygg bloggen är nu! Jag är ju helt fantastiskt. Vörda mig, ära mig! I'm your master!

Häxan lovar: Aldrig mer alkohol!

Eller åtminstone en mindre mängd nästa gång ;P Tydligen har jag lyckats bli av med alla mina SPSS-kunniga hjärnceller under helgen, typiskt att de smiter när man behöver dem som mest. Dessutom vill jag flytta hemifrån NU, så jag slipper min enormt irriterande familj och speciellt min bror! Tack på förhand. En bra grej är dock att min Tessi kommer hem  nästa vecka! Sommaren är räddad <3

Stockholmsfjollan
länkade häromdagen till CP-låten och sen dess är jag besatt! Kolla Tommy Nilsson-imitationen, fantastiskt! Thomas Järvheden i mitt hjärta!

Bloggen börjar bli snygg nu dessutom, speciellt stolt är jag över min enormt vackra länkknapp som kan beskådas här till höger. Min första nånsin! Annars har Fjollan stått för resten av designen, visst är hon duktig?!

Annars då?? Jo mitt jävla antagningsprov, sista dagen för anmälan är imorgon och jag vet inte om jag kan åka dit, eller om jag vill för den delen. Ångest! Och Misär :D

Vad segt det var att blogga, jag förstår inte alls Morrans och Fjollans beroende...måste ta ett krafttag med SPSS nu, det här får fan räcka.

Godnatt bloggen, sov sött!

Fred och kärlek

Vi kommer rocka så hårt

Om inte jag slet så hårt med B-uppsatsen så skulle jag just nu sitta och försöka snygga till den här bloggen så den blir precis lika vackra som vi är. Tyvärr så är det B-uppsatsen som jag måste slita med så ni läsare från vänta på en snyggare design. Dessutom vill jag härmed förbjuda Morran att skriva en enda rad om Foppa i den här bloggen. Så det så!

En ny era

Det här kommer att bli en blogg. En helt fantastiskt blogg av och med Den blonda häxan, Morran och Stockholmsfjollan. Och vi kommer vara så underbara att ni kommer gråta av lycka. Så det så!

RSS 2.0