Återträff på G!!

Jaha, här har dammråttorna samlats i hörnen minsann...Jag skyller allt på den Morriga och Fjolliga duon, det är minsann de och inte jag som är bloggnördarna här! Fast de irriterar mig ibland så måste jag erkänna att jag saknar de små mongona, tur då för mig att jag och Fjollo begär oss till metropolen Jössefors till helgen för att inspektera Morrans hemby. När och hur kan jag dock inte uttala mig om än, eftersom det krävs msn-konferens för att reda ut såna komplicerade saker.

Morr ringde igår när jag var mitt uppe i Svensson-seglandet och hade en mycket lång och grundlig utläggning om huruvida hon skulle jobba på söndag eller ej, om vi skulle komma på fredag eller kanske lördag, om hon kunde tacka nej till att jobba nån annan söndag, om hon skulle hinna städa, om det var något bra band, osv osv osv. Hon hann dessutom med att ryta lite åt förbipasserande bilar emellanåt. Mitt hjärta fylldes av saknad.

Fjoll har minsann inte legat på latsidan hon heller, hon håller i skrivande stund på att gifta bort mig! Med en desperat wow-spelande labrador dessutom, som tycker att 27 tjejor på en kväll är precis lagom (Nu nås jag dessutom av oroande information angående ett mellannamn)... Jag känner mig verkligen älskad! Jag kan för övrigt starkt rekommendera Fjollans Matchmaking Service, man får hemleverans och allt! ;)

Vår lilla reunion ska bli mycket spännande i vilket fall, det här blir mitt första besök i Jössefors någonsin, jag hoppas på att jag fortfarande är mig själv när jag kommer hem igen. Om jag känner ett plötsligt och oförklarligt sug efter Gorbys piroger eller Snickers till lunch vet jag att något gått fel. Fruktansvärt fel....

TO BE CONTINUED....

RSS 2.0