Gräv bort Skåne!!

De som känner mig vet att jag normalt sett tycker att Skåne är ganska trevligt. Och att skånska män kan vara skapligt heta. Liksom resten av den kvinnliga befolkningen har jag charmats av skånepågar som Idol-Ola och Måns Zelmerlöw, och, så klart, mannen med stort Z. MEN!! Denna charm har uppenbarligen inte smittat av sig till skåningen jag ringt som en galen jävla stalker alla tider på dygnet sedan i torsdags! Hur svårt kan det vara att lyfta på luren och svara liksom. Och inte beror det på att han plötsligt avlidit eller så heller, eftersom jag fick mail från honom i dag. Kanske har han telefonskräck.... Snart tar jag i vilket fall saken i egna händer och lämnar tillbaks Skåne till Danmark.

Krig och hat

Häxan

The witch is back!

Well hello, här var det ekande tomt minsann. Det förvånar väl ingen att man inte kan lita på att MorrFjoll ska uppdatera en blogg om inte jag gör det. Tidigare när jag låg ute på gården och solade bland skrikande dagisbarn ringde jag min kära lilla Morra för att få höra hennes ilskna röst. Och det fick jag minsann. En av mååånga saker fröken latmask gnällade om var att jag inte har bloggat i den här tragiska skapelsen på ett tag. Ifs har varken hon eller Flina gjort det heller, men eftersom jag är på ovanligt bra humör idag tänkte jag break the ice så att säga. Så varsegod Morr, är du nöjd nu?! (Dum fråga.)

Ett problem med det här med att blogga är ju dock att man bör ha något att säga, vilket jag inte har nu. Noll, inget och nada. Jag skulle ju ifs kunna ta till klassiska bloggare-knep och berätta att idag har jag minsann sovit till 10, käkat torrt tunnbröd till frukost, legat ute och solat i två timmar, lagat grekisk sallad med pasta och tonfisk till lunch (som faktiskt blev väldigt god, och dessutom snygg, yey me!), som jag nu käkar framför datorn tillsammans med nyttig smoothie med kräkkonsistens. Men nej. Det ligger inte riktigt för mig det där med att räkna upp massa menlösa saker om hur min dag varit som ingen egentligen vill läsa om.

Däremot kan jag berätta för er, kära läsare (dvs Fjoll och Morr) att jag strax bör börja göra mig iordning för ikväll/i eftermiddag/när det nu blir, då jag ska agera Den Perfekta Flickvännen. Gissa om jag är nervös inför presentöverlämnandet :O Imorrn ska jag dessutom join forces with my girl Fjoll och tävla med henne om hur många ungar jag kan ta död på under årets premiäröppning av Sveriges näst största nöjesfält. Good stuff.

Fred och kärlek

Sockervaddshäxan

RSS 2.0