Jag ska skriva en puckobok

Jag ska skriva en vett- och ettikettbok till alla puckon ute i världen. Jag ska tillägna den till Häxan och Fjollan, så klart. något snällt ska man ju åtsdakomma i sitt liv, liksom. Jag har planer på att skriva en hyllningsbok också. Men den blir till någon annan, så klart. Gud Forsberg. Jag tror det kommer bli världens tjockaste bok dessutom.

Men åter till puckoboken. Jag vet inte riktigt varför vi kom in på det ämnet tidigare under dagen, men någon urfånig kommentar från någon av miffona gjorde att jag bestämde att en Pucko-bok är ett måste. En överlevnadsbok mer eller mindre. Den ska lära ut allt möjligt, allt från att tripping inte översätts till mordförsök i hockeysammanhang (inte andra sammanhang heller skulle jag gissa), till att man inte ska vara optimistisk inför veckans väder och strunta i jacka (lär er redan nu: Det blir garanterat regn då), och att man inte ska lyssna på Start Me Up med ljudet på högsta nivå (man blir döv och då blir man grinig och sedan är hela B-uppsatsen körd, vilket på sikt leder till Underkänt och jo då. Det innebär alltså att man så småningom blir utfattig. Yes, yes).

sen ska boken ta upp hur man unnviker dom versta stav felen mann kan göra för jag hatar folk som vålldtar Svenska språket hela tiden & skriver fjortizzz språk & sånnt lixom d e typ d versta ja vet!!!!!!!!!!! i alla fall en av dom alra versta sakerna!!!! d e as jobbigt me sånna som altid skriver fjortizzz språk för dom inte orkar bry sej lixom. lär er!!! man kan annstränga sej lite facktist o inte va så lat!! ja vålldtar alldrig Svenska språket. i alla fall inte me flit. så d så.

I huvudsak kommer dock boken lära alla puckon hur de kan konvertera till MODO:ismen. Om jag bara skriver en tillräckligt bra beskrivning så kommer vi slippa puckorn. Fast å andra sidan... Vilka ska vi övermänskliga då tjafsa med?

Jag älskar mina miffon. Men mest älskar jag mig själv. Hujeda mig!

Kommentarer
Postat av: Häxmiffo

Jag vill läsa din bok!! Fast bara om du läser min :P

2007-06-01 @ 14:03:28
Postat av: Fjollmongo

Meh, du kan ju inte skriva en bok. Det vore lite orättvist. Blä!

2007-06-01 @ 14:48:08
URL: http://amorous.webblogg.se
Postat av: Sandra

Haha ;) Det blir nog en ganska underhållande bok :D

2007-06-03 @ 18:26:48
URL: http://superlativa.blogg.se
Postat av: waern

Jag skulle tippa på att jag är i ett skrikande behov av denna bok som väl har sina närmsta mostycken i bibel och koran. Fast du har ju redan läxat upp mig tillräckligt många gånger för att jag ska veta typ allt som kommer att stå där ändå:p

2007-06-07 @ 18:28:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0