Live för er

Eftersom det just nu står ganska still på uppsatsfronten (det går enormt segt att få fram ett endaste litet ord) så tänker jag istället prata om mina kära medbloggare. Jo, jag tycker faktiskt ganska mycket om dem, egentligen. Men säg det inte högt ;)

Morran aka Arvika, är min lilla homie. Hon är bitter jämt, verkligen hela tiden. Om hon någon gång är glad så måste hon hitta minsta lilla skitsak så att hon kan bli bitter igen. Man skulle kunna kalla henne Bitterf*ttan, men det vore att ta i. Lilla Morran avgudar sig själv, hockey och Mr. F***berg, något som vi andra får höra om jämt, trots att ingen av oss egentligen bryr sig. Vill man reta upp Morran är det bara att säga ett ont om något av dessa tre saker, och man kan riktigt se ögonen blixtra. Jag vet, jag gör det hela tiden. En dam som är tre äpplen hög kan ändå inte göra så stor skada.

Den blonda häxan, aka Säffletösen, är nog mer min stora idol. Om Häx säger att hon ska göra något, då gör hon det faktiskt, och inte skjuter på det såsom jag och Morr gör. Häx har dessutom i flera fall en helt outstanding musiksmak (förutom de faktum att hon gillar Håkan H, men eftersom hon är så perfekt i övrigt kan jag nästan förlåta henne för det). Dessutom har Häx ett troligt vacker Hollywood-hår och är toksöt när man får henne att rodna. Och det är faktiskt ganska lätt, även om hon har blivit härdad av att umgås med mig och Morr. Vi är faktiskt ganska äckliga. När det kommer till det språkliga får Säffletösem MVG, men hon envisas med att peta in ett ö i ordet korv. Och det är faktiskt inte riktigt rätt.Har ni några frågor, kan ni kontakta mig genom att skriva en kommentar i denna grymt snygga blogg, eller i min egen vackra blogg. Tjip!

Kommentarer
Postat av: Häx

Aaaww, gulle dig Fjoll ;) Pusspuss!! :D

2007-05-31 @ 14:47:50
Postat av: Stockholmsfjollan

Fjoll is the shit! ;)

2007-06-01 @ 09:57:37
URL: http://amorous.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0