Gräv bort Skåne!!

De som känner mig vet att jag normalt sett tycker att Skåne är ganska trevligt. Och att skånska män kan vara skapligt heta. Liksom resten av den kvinnliga befolkningen har jag charmats av skånepågar som Idol-Ola och Måns Zelmerlöw, och, så klart, mannen med stort Z. MEN!! Denna charm har uppenbarligen inte smittat av sig till skåningen jag ringt som en galen jävla stalker alla tider på dygnet sedan i torsdags! Hur svårt kan det vara att lyfta på luren och svara liksom. Och inte beror det på att han plötsligt avlidit eller så heller, eftersom jag fick mail från honom i dag. Kanske har han telefonskräck.... Snart tar jag i vilket fall saken i egna händer och lämnar tillbaks Skåne till Danmark.

Krig och hat

Häxan

Kommentarer
Postat av: Morran

Jag tar första spadtaget, bara du ger mig en spade. Men vi kanske kunde spränga? Så vi får lite roligare åtminstone, och så att jag slpper bli svettig. :)

2008-04-29 @ 22:24:32
URL: http://www.mrsforsberg.blogg.se
Postat av: Morran

Tillägg: Men det blir jag nog ändå. Av upphetsning.

2008-04-29 @ 22:25:09
URL: http://www.mrsforsberg.blogg.se
Postat av: Morran

Din mongotratt! Varför står det Lisa nu då och en bild på DIG? Jag tycker vi ska ha en bild på Foppa. I övrigt så vore det bra om du fixade så jag kan skriva. Jag tänkte hylla dig. Så pass på nu när jag är på det humöret!

2008-08-05 @ 14:44:12
URL: http://mrsforsberg.blogg.se/
Postat av: Stockholmsfjollan

Ständigt denna Forsberg. Varför Fröken Morr, varför?

2008-09-30 @ 15:25:43
URL: http://amorous.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0